Byflou Journal
Vores første butik fylder 9 år
| | Team

Vores første butik fylder 9 år

Byflou har på ni år vokset sig fra en enkelt butik i Hobro til et stort holistisk livsstilsunivers. Med vores evige tro på kvalitet og personlig service har vi skabt et univers, der konstant udvikler sig. Denne rejse har bragt os tættere på vores kunder, og giver anledning til at reflektere over de seneste ni år og skabe nye visioner om fremtiden.
Vores første butik fylder 9 år | Byflou Journal

Vi må næsten knibe os selv i armen, når vi ser tilbage på, hvordan vores drømme og ambitioner er blevet til virkelighed gennem de ni år, Byflou har eksisteret. Rejsen har ikke bare ført os til nye steder og relationer, men har også åbnet vores øjne for den enorme støtte og kærlighed, vi har modtaget. Det er noget, vi altid vil være dybt taknemmelige for.

I den anledning vil vi gerne benytte denne mulighed til at udtrykke vores taknemmelighed over for alle jer, der har støttet og fulgt Byflou gennem årene. Byflou.com startede i 2009 som et online univers, og vores butik i Hobro var oprindelig tænkt som et showroom. Over årene blev butikken fundamentet for det kreative univers, vi har udviklet os til. Et sted hvor vores kunder kunne tage del i vores visioner og samtidig fungerede som vores base, vi altid kunne vende tilbage til, når vi havde brug for motivation og støtte.

"Vi er utroligt stolte af den rejse, vi har været på," fortæller grundlæggeren af Byflou.

"Fra vores første butik i Hobro i 2015 til vores seneste opkøb, har vores mål altid været at tilbyde vores kunder en unik og personlig shoppingoplevelse. At kunne fejre ni år er en kæmpe milepæl for os, og det havde ikke været muligt uden vores fantastiske kunder og dedikerede medarbejdere."

Vores første butik fylder 9 år | Byflou Journal

Når vi ser tilbage på vores udvikling som virksomhed og team, står det klart, at vores forståelse af Byflou's kerneværdier og identitet kun er blevet stærkere. Med årene har vi indset vigtigheden af at holde fast i vores dedikation til kvalitet og den personlige service, som har været kendetegnende for os fra starten.

De seneste opkøb og udvidelser, herunder Hollys Dollroom i 2023 og Houmøllers Møbler i 2024, har været spændende skridt, som vi er meget stolte af. Hver ny butik og hvert nye projekt er blevet nøje planlagt og udført med den samme omhu og sans for detaljer, som vores kunder forventer.

Vores første butik fylder 9 år | Byflou Journal

Denne anledning giver os også mulighed for at reflektere over de milepæle og udfordringer, vi har stået overfor i løbet af de sidste ni år. At se tilbage på denne tid er både berigende og en smule overvældende, men det giver os også fornyet energi og mod på fremtiden.

Vær med, når vi fejrer fødselsdag for vores første butik. Vores skønne personale står klar i med drinks og kage i Hobro butikken, så du kan opleve det univers, vi sammen har skabt over de sidste 9 år.